Curatare lemn innegrit cabana bustean rotund

Unul din factorii care duc la distrugerea lenta dar ireversibila a lemnului din constructii si din spatiile locuite este mucegaiul, in fapt o ciuperca. Una dintre cele mai frecvente ciuperci ce se poate dezvolta in mediul locuibil respectiv in spatiile neaerisite si umede, in subsolurile cladirilor, in plansee, in pereti in sarpantele constructiilor mai vechi sau mai noi este mucegaiul. De la momentul aparitiei mucegaiului acesta incepe sa creeze probleme nu numai pt mediul unde a aparut initial ci si pentru zonele invecinate ea extinzandu-si arealul cu ajutorul sporilor aeropurtati de la o structura la alta, migrand chiar si prin elementele de zidarie.

Preparatul lichid concentrat propus de Bochemit pentru rezolvarea problemei mucegaiului, Bochemit Antimucegai este un produs care asigură o aplicare ușoară și eficientă în îndepărtarea mucegaiului chiar și în locuri greu accesibile. Are acţiune eficace antibacteriană și dezinfectantă, cu efect vizibil imediat. Este recomandat pentru îndepărtarea mucegaiului, ciupercilor, fungilor fibroşi microscopici, algelor, lichenilor sau levurilor din gospodărie. Pentru restaurarea simplă și rapidă a aspectului lemnului și elementelor din lemn înnegrite. Adecvat pentru îndepărtarea mucegaiului de pe pereţi şi tencuieli, placări din piatră, marmură, granit, lemn, ceramică, gresie, sticlă, silicon.

Produsul Bochemit Antimucegai precum si alte produse utilizate in vederea protejarii lemnului este disponibil pe www.deposib.ro

Shopping Cart