Poltica de Retur

RETURNAREA PRODUSELOR SI RESTITUIREA CONTRAVALORI ACESTORA

Clientii care se incadreaza la categoria persoane fizice pot solicita returnarea produselor comandate si livrate deja in termen de maxim 14 zile calendaristice de la receptionarea acestora. 
Pentru aceasta este necesar sa ne comunicati:  numele, adresa si numarul comenzii dumneavoastra pe adresa contact@deposib.ro sau pe site completând formularul de retur.Clientii care se incadreaza la categoria persoane juridice (inclusiv PFA), nu au calitate de consumator, in acest caz SC Deposib Export SRL isi rezerva dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.
 
CONDITII DE RETURNARE AL PRODUSELOR
SC Deposib Expert SRL isi rezerva dreptul de a accepta returnarea produselor daca nu sunt repectate urmatoarele conditii:

1. Termenul legal sa nu depaseasca 14 zile calendaristice din momentul receptiei produsului de catre client;
2. Produsele returnate nu trebuie sa fie deformate palite sau deteriorate;
    Va rugam nu receptionati produsele care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa (Va recomandam sa cititi sectiunea INFORMATII LIVRARE);
3. Toate costurile pentru transportul produselor returnate la depozitul SC Deposib Expert SRL vor fi suportate exclusiv de catre client;
4. Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor;
5. La receptia produselor retur se va face o verificare, si se va evalua daca sunt costuri necesare cu reambalarea sau costuri de alta natura. Costurile se vor comunica clientului in maxim 10 zile de la verificare. Verificarea se va face în depozitul SC Deposib Expert  SRL în momentul recepţiei returului sau in depozitele partenere de unde sa trimis comanda (Brasov sau Baicoi).

In principiu costurile pentru reambalarea la principalele produse prezente pe site :

– pentru ambalaj rulouri ferestre de mansarda este de 50 Lei cu TVA;

– pentru ambalaj scari de pod este de 70 Lei cu TVA;

– pentru ambalaj ferestre de mansarda este de 90 Lei cu TVA;

Toate costurile cu reambalarea si costuri de alta natura vor fi comunicate in scris sau telefonic in termen de maxim 10 zile lucratoare, din momentul receptionarii retururilor;

Suma aferenta returului se ramburseaza intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura;

În cazul în care cumpărătorul nu achită transportul în momentul returului, SC Deposib Expert SRL îşi rezervă dreptul de a reţine costurile de transport din valoarea produselor care urmează a fi returnate.

NU RECEPTIONATI produse care prezinta urme clare de lovituri sau orice alte pagube cauzate de o manipulare defectuoasa!

In cazul acceptării unui retur de produse, SC Deposib Expert SRL va emite o factură “storno”, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în momentul recepţionării produselor în depozitul Sc Deposib Expert SRL
In maxim 30 de zile calendaristice de la recepţionarea produselor în depozitul SC Deposib Expert SRL din Sibiu, str. Calea Surii Mari Nr.32, sau la depozitele partenere de unde sa livrat marfa, va returna cumpărătorului valoarea produselor conform condiţiilor din prezentul document.

Atenţie!
Produsele trebuie să fie returnate în stare bună şi fără modificari de ordin estetic sau tehnic; 

Orice modificare adusa produselor de ordin estetic sau tehnic poate duce la pierderea dreptului de retur al produselor.

Exceptii :

In cazul produselor care se aduc numai in urma unei comenzi speciale (cele pe care furnizorii noștri le aduc numai la comanda si care au termene de livrare care ajung pana la 21 de zile lucratoare), returul se poate face, dar in acest caz valoarea rambursata clientului va fi de maxim a 75 % din valoarea produselor returnate, reprezentând daunele SC Deposib Expert SRL si a partenerilor importatori, cauzate prin acest retur.

SC Deposib Expert SRL isi rezerva dreptul de a nu returna produsele aduse pe baza de comanda speciala, mai ales daca au fost aduse din alta tara decat Romania, special pentru client. In acest caz Deposib va analiza vanzarile pe acest produs pentru ultimul an, pentru a determina posibilitatea revanzarii acestui produs catre un alt client si va lua o decizie daca accepta sau nu produsul adus pe baza de comanda speciala, in acest caz restituirea valorii poate sa reprezinte maxim 75% din valoarea produsului.

 

Shopping Cart