Metode de Plată

Deposib Expert SRL vă pune la dispozitie plata online cu cardul pentu produsele achizitionate de pe siteul nostru https://tratamentlemn.ro/:

Plată prin Card Bancar

Plata cu Cardul este procesata securizat de Netopia Payments – MobilPay, în acest fel putem asigura clientilor noștri un serviciu sigur și eficient de plată on-line.

Confidențialitatea Informațiilor

Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 256 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Deposib Expert SRL, nici de catre Netopia Payments – MobilPay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail.

Securizarea Tranzacțiilor

Dacă alegeți metoda “Plată Card” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul “3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigură în primul rand că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, în niciun moment pe serverul nostru sau pe serverele Netopia Payments – MobilPay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste entități.

Confirmarea plății

După finalizarea tranzacției prin card, următorul ecran vă oferă informațiile relevante despre tranzacție și comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mai

Shopping Cart